Regulament

-Capacitatea columbodromului este de 1200 de porumbei.

-Porumbeii trebuie sa detina inele cu anul 2022.

-Primirea porumbeilor se va face in perioada: 1 MARTIE –31 MAI 2022.

-Colectarea este gratuita pe teritoriul Romaniei si pentru o buna colaborare trebuie sa ne anuntati inscrierea din timp  pentru stabilirea rutelor de ridicare a porumbeilor.        

-NU SE PRIMESC PORUMBEII CARE AU SEMNE DISTINCTE SAU PERSONALIZATI ( EX. VOPSITI SUB ARIPA, ETC ) !!!

-Porumbeii trebuie sa fie vaccinati impotriva paramixovirozei cu 15 zile inainte de aducerea in columbodrom si sa fie insotiti sau nu de pedigree si talon de proprietate , dar dupa marea FINALA castigatorii vor fi obligati sa prezinte pedigreele si taloanele in maxim de 5 zile . Proprietarii care nu vor  prezenta pedigreele si taloanele porumbeilor sositi din marea FINALA nu vor beneficia de licitatie on-line si vor intra in proprietatea columbodromului.

– NU SE PRIMESC PORUMBEII MICI DE VARSTA (PENTRU UN BUN SUCCES PORUMBEII SE TRIMIT LA O VARSTA PUTIN MAI INAINTATA (DE PREFERAT LA PRIMUL FULG ARUNCAT SI CRESCUT) DEOARECE ACESTIA DEZVOLTA O IMUNITATE MAI BUNA SI NU MAI SUNT DEPENDENTI DE PARINTI )

-Taxa de participare este de 250 EUR/ECHIPA(5+1 REZERVA).

-REZERVA VA INLOCUI UN ALT PORUMBEL PIERDUT DIN ECHIPA INSCRISA

-REZERVA SE VA ACTIVA INAINTE DE HOT SPOT 1 CU SUMA DE 50 EUR DACA ECHIPA DIN CARE FACE PARTE ESTE 100% COMPLETA 

Crescatorii vor achita taxa de participare  in euro  in CONTUL  deschis la BANCA TRANSILVANIA – RO72BTRLEURCRT0121530701 pe numele de SORESCU IONUT BOGDAN  (pentru plata in lei se calculeaza la cursul euro din ziua inscrierii porumbeilor odata cu primirea porumbeilor).

-ATENTIE  !!!

-NU SE PERCEPE O ALTA TAXA DE ACTIVARE  !!!

-Echipele sunt : 5+1 REZERVA, 10+2 REZERVE, 15+3 REZERVE, 20+4 REZERVE,  etc.

UN CRESCATOR POATE PARTICIPA CU MINIM O ECHIPA 5+1 REZERVA

-Numarul de porumbei care pot fi adusi de un crescator este nelimitat.

-Porumbeii vor fi cipati inainte de primul antrenament.

-In cazul in care la CIPAREA PORUMBEILOR  un crescator nu va avea niciunul din porumbeii inscrisi la columbodrom prezenti la start, acesta va beneficia de inscriere gratuita pentru acelasi numar de porumbei in urmatorul an.

-Organizatorii nu se fac responsabili in caz de accidente.

-Porumbeii clasati la etapa finala vor fi vanduti prin licitatie on-line .

-Porumbeii vanduti pe licitatie on-line se va calcula dupa cum urmeaza : 40% din suma obtinuta va merge la proprietar si 40% va ramane in posesia columbodromului si 20% achitarea taxelor de site de licitatii.

-Licitatia va incepe de la 50 EUR.

-Porumbeii nevanduti dupa inchiderea licitatiei pot fi cumparati de catre proprietari in termen de 7 zile cu suma de 22 EUR.

-Dupa acele 7 zile de la inchiderea licitatie nu vor fi cumparati de catre proprietari, acestia intra in proprietatea columbodromului.

-Clasamentul categoriei AS se va calcula prin formula TIMP IN AER  (insumand timpul obtinut de la fiecare etapa).

-In cazuri de forta majora (ex:epidemii,gripa aviara,vreme rea),organizatorii isi rezeva dreptul de a modifica programul de antrenamente si concursuri, inclusiv data si distanta de la care se va desfasura etapa finala.