Vizitati site-ul aici!!

LICITATII PORUMBEI DE TOP

Siteul www.licitatiiporumbeidetop.ro a fost creat in anul 2015 venind in sprijinul columbofililor din Romania si Europa. Ne adresam atat crescatorilor de porumbei, care vor sa-si promoveze porumbeii de top, dar si celor care au ca scop intarirea aparatului genetic.

Cu ajutorul acestor minunate pasari fiecare dintre noi practicam acest sport numit “COLUMBOFILIE”.

Misiunea noastra este sa va ajutam sa oferiti, sa gasiti si sa castigati porumbei de top, care sa va ajute sa urcati pe locurile fruntase in clasamente. Sistemul de licitatie online de porumbei pe care il propunem este unul foarte corect, atat pentru vanzatori cat si pentru cumparatori. Vrem sa ne asiguram ca vanzatorii primesc cel mai bun pret iar cumparatorii platesc intotdeauna pretul corect. Aplicatia noastra va ajuta sa nu platiti niciodata mai mult decat pretul pietei de porumbei. Nu incurajam afacerile speculative!

Suntem foarte transparenti in ce priveste modul de comunicare intre vanzatori si cumparatori. Cumparatorul de porumbei poate comunica cu vanzatorul. Nu percepem procent din pretul pe care il obtineti pentru un porumbel. Dorinta noastra este sa creem legaturi intre ofertantii si cumparatorii de porumbei.

Tot ceea ce trebuie sa faceti ca sa puteti oferta pe site-ul nostru, este sa va achizitionati un pachet de membru. Pachetele disponibile sunt: Pachet Gratuit, Pachet 2, Pachet 5, Pachet 10, Pachet Gold 50.

Daca sunteti decat cumparator de porumbei, nu trebuie sa achitati nici o taxa!

Suntem un partener de incredere si gasim intodeauna solutii la nevoile dumneavoastra.

SUCCES Tuturor
Va multumim!