Regulament

-Capacitatea columbodromului este de 1200 de porumbei.

-Porumbeii trebuie sa detina inele cu anul 2018.

-Primirea porumbeilor se va face in perioada: 15 februarie –15 mai 2018.

-Porumbeii trebuie sa fie vaccinati impotriva paramixovirozei cu 15 zile inainte de aducerea in columbodrom si sa fie insotiti sau nu de pedigree si talon de proprietate , dar dupa marea FINALA castigatorii vor fi obligati sa prezinte pedigreele si taloanele in maxim de 5 zile . Proprietarii care nu vor  prezenta pedigreele si taloanele porumbeilor sositi din marea FINALA nu vor beneficia de licitatie on-line si vor intra in proprietatea columbodromului. 

-Taxa de participare este de 40 EUR/ porumbel si se poate participa cu minim 2 porumbei.

Crescatorii vor achita taxa de inscriere  in euro sau lei (se calculeaza la cursul euro din ziua inscrierii porumbeilor) odata cu primirea porumbeilor.

-ATENTIE  !!!

-NU SE PERCEPE O ALTA TAXA DE ACTIVARE  !!!

-Echipele sunt : 5+2 Gratis, 8+3 Gratis, 10+5 Gratis.

-Numarul de porumbei care pot fi adusi de un crescator este nelimitat.

-In cazul in care inainte de prima etapa (IANCA) , un crescator nu va avea niciunul din porumbeii inscrisi la columbodrom prezenti la start, acesta va beneficia de inscriere gratuita pentru acelasi numar de porumbei in urmatorul an.

-Organizatorii nu se fac responsabili in caz de accidente.

-Porumbeii clasati la etapa finala vor fi vanduti prin licitatie on-line .

-Porumbeii vanduti pe licitatie on-line se va calcula dupa cum urmeaza : 50% din suma obtinuta va merge la proprietar si 50% va ramane in posesia columbodromului dupa achitarea taxelor de site de licitatii.

-Licitatia va incepe de la 50 EUR.

-Porumbeii nevanduti dupa inchiderea licitatiei pot fi cumparati de catre proprietari in termen de 7 zile cu suma de 22 EUR.

-Dupa acele 7 zile de la inchiderea licitatie nu vor fi cumparati de catre proprietari, acestia intra in proprietatea columbodromului.

-Clasamentul categoriei AS se va calcula prin formula TIMP IN AER  (insumand timpul obtinut de la fiecare etapa).

-In cazuri de forta majora (ex:epidemii,gripa aviara,vreme rea),organizatorii isi rezeva dreptul de a modifica programul de antrenamente si concursuri, inclusiv data si distanta de la care se va desfasura etapa finala.

-ATENTIE !!!

-PENTRU CA ZBORURILE DE PE TERITORIUL UKRAINEI NU AU FOST NICIODATA SIGURE CA SE POT REALIZA AM DECIS SA AVEM SI PLANUL „B” (REZERVA)

PLAN DE ZBOR PRINCIPAL 2018 ( PLANUL „A” ) – CATEGORIA „AS” – 6 ETAPE

 1. IANCA 
 2. BRAILA
 3. OANCEA
 4. IASI
 5. RADAUTI PRUT – SEMIFINALA
 6. VORONOVYTSIA – FINALA

PLANUL DE ZBOR REZERVA 2018 ( PLANUL „B” ) – CATEGORIA „AS” – 5 ETAPE

-DE LA AN LA AN NU AVEM CERTITUDINEA CA ZBORURILE IN UKRAINA POT FI REALIZABILE SI AM DECIS SA NE REZERVAM DREPTUL DE A  TRECE LA PLANUL DE REZERVA ( PLANUL „B” ) NUMAI  IN CAZUL IN CARE INAINTE DE  IMBARCAREA ETAPEI „IASI”  AVEM INFORMATII  CA NU SE POATE REALIZA ETAPA FINALA DE VORONOVYTSIA ( UKRAINA ) .

 1. IANCA 
 2. BRAILA
 3. OANCEA
 4. IASI – SEMIFINALA
 5. RADAUTI PRUT – FINALA